Pianoshow boeken voor restaurant of kroeg?

Pianoshow boeken voor restaurant of kroeg?

Wil jij voor een extra belevenis zorgen voor je klanten in jouw restaurant, kroeg of bar?

Naast dat wij op veel besloten evenementen spelen gaan wij ook graag de samenwerking aan met restaurants of bars. Dit doen we in de vorm van een reeks shows of wekelijks en dan een langere tijd. Zo hebben wij bijvoorbeeld 3 jaar lang elke vrijdag en zaterdag in Swing Gouda gespeeld, hadden wij een vaste samenwerking met restaurant 1892 voor een reeks shows in Zoetermeer waar wij maandelijks speelden, en speelden wij shows bij strandtent SOL op Scheveningen.

We spelen alles op verzoek dus jouw klanten zorgen voor de playlist! We zorgen samen dat er verzoekkaartjes op de tafels liggen waar jouw gasten hun favoriete nummers en artiesten op kunnen schrijven. Als je wilt zorgen we ook nog voor een DJ die het feestje doorzet na onze show. Wil je deze pianoshow boeken voor je restaurant of kroeg? Neem dan snel contact met ons op.

Waarom zou ik The Red Piano Show willen boeken voor mijn restaurant, bar of kroeg?

  • Belevenis: Wij zorgen ervoor dat een bezoek aan jouw horecagelegenheid echt een belevenis wordt voor de klant. 
  • Extra omzet:  Doordat wij frequent spelen zullen jouw klanten weten dat er een vaste live-muziek avond is. Hierdoor zal het vaker en sneller vol komen te zitten. Uiteraard doen wij hier ook de nodige marketing voor. 
  • Eigen playlist: We zijn geen standaard coverband. Bij deze show bepalen jouw gasten zelf wat er gespeeld wordt.